Meer resultaten voor helderziende leiden

 
helderziende leiden
Spiritueel advies van Medium en Paragnost Evelien Foks.
Ik kan contact leggen met uw dierbare en hun boodschappen doorgeven. Heeft u het idee dat u spiritueel bent en over spirituele gaven beschikt? Ik kan u helpen met de bewustwording en ontwikkeling van deze gaven, zodat u er beter mee om kunt gaan.
Paranormaalbeurs in Holiday Inn Eventcentre De uitagenda van Leiden Leiden Stad van Ontdekkingen.
Escaperoom Leiden Kruithuisje. 1 jan t/m 31 dec. Standbeeld Rembrandt in Leiden. 1 jan t/m 31 dec. Ontdek Rembrandts sporen aan de Universiteit Leiden. Wij zijn Leiden. Deel vooral jouw foto's' uit Leiden met leiden stadvanontdekkingen @stadvanontdekkingen. Studeren in Leiden.
Medium Ben Paus Uit in Soest-Soesterberg.
Op uitnodiging van PASO komt het medium Ben Paus naar Soest. Hij geniet de nodige bekendheid en zijn helderziende waarnemingen zijn duidelijk en praktisch van aard. Zijn zelfgemaakte waskaartjes met boodschap leiden vaak tot een paranormaal gesprek dat bijdraagt aan inzicht en verheldering van uw vraag of situatie.
Helderziende worden wikiHow.
Mediums nemen geesten uit andere dimensies waar, gebruikmakend van de volgende gaven.: Helderziende mediums kunnen geesten, aura's, objecten en plaatsen zien die anderen niet kunnen zien. Overledenen kunnen aan hen verschijnen in visioenen of ze kunnen een plaats aanvoelen waar ze nog nooit geweest zijn.
Medium Leiden Mediumsunie.
Medium Leiden, paragnost Leiden, Engelencontact, Liefde, werk, relatieproblemen, overige vragen. Top Medium Leiden, Paragnost, sterke waarnemingen, relatieproblemen, werk, kinderen, overige levensvragen. Medium vanaf geboorte, Kaartlegster, relatie, liefdesproblemen Leiden. Ervaren kaartlegster, waarzegster Leiden, Medium Leiden, gidscontact, relatievragen, werk, en kinderen, overige levensvragen.
Bep het medium Monfils balanceerde op het randje van de dood leiden.
LEIDEN Bep Monfils, beter bekend als Bep het medium, heeft in maart op het randje van de dood gebalanceerd. De helderziende uit de Kooi werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een extreem laag zuurstofgehalte. Naar buiten zonder rollator kan ze niet meer.
Peter van der Hurk.
Ik hoop u eens te mogen begroeten tijdens een show! We zijn volop bezig met de DICHTBIJ TOUR een show zoals u van mij gewend bent maar dan in een kleinere zaal zodat u van dichtbij alles goed kunt meemaken!
paragnosten.
Johan van Voortthuijzen heeft in diverse radioprogramma's' talrijke consulten gegeven. Hij is al meer dan 40 jaar lid van het Spiritistisch Genootschap Leiden. Johan van Voorthuijzen is op 22 april 1962 in Leiden geboren. Reeds op jonge leeftijd werd hij geconfronteerd met zijn paranormale begaafdheid.
HelderziendenMaja.
1 credit p.m. Ben een helderziende vrouw met een jarenlange ervaring in het helpen van mensen die zoeken naar antwoorden in het leven. Ik help ook bij het maken van keuzes. Door uw eigen energie en het horen van uw stem kan ik u bijstaan, samen met mijn gidsen, een beslissing te nemen die zal leiden tot het geluk waarnaar u zo verlangt.

Contacteer ons