Op zoek naar betrouwbaar medium ervaringen?

 
betrouwbaar medium ervaringen
Zesde Zintuig: Tarot Online, Tarotkaart Leggen, Paragnost Medium, Paranormaal Genezer Betrouwbaarmedium.
En hij is een allround paragnost en Medium. Alle vragen zijn welkom: relatie, werk, persoonlijke en spirituele ontwikkelingen, coaching met een stukje psychologie. Hij leest ook foto's' en werkt indien dit vraagt ook met kaarten en kan op afstand magnetiseren.
Heeft iemand ervaring met een medium? Bokt.nl.
Berichten: 28874 Geregistreerd: 15-03-05 Woonplaats: Vlaardingen. Re: Heeft iemand ervaring met een medium? Geplaatst: 27-02-09 1818.: Mijn moeder is een paar keer geweest, bij een wat oudere vrouw en heeft erg goede ervaringen. Mijn moeder nam wat foto's' mee oa van mij en ze wist meteen eea te vertellen.
Paragnost.wie heeft er ervaring mee en waar moet ik het zoeken? forumonderwerp.
29 oktober 2004 0955.: Mijn moeder ging wel eens naar een medium! Die had verteld dat ik met een lange getinte jongen zou krijgen, ik viel op blond en kon me dus niet voorstellen dat ik ooit met een getinte jongen zou krijgen.
Ervaringen OprechteMediums.
Je hebt mij erg geholpen met de juiste inzichten en waarheden. Ik vind jou erg professioneel, vaardig, open, eerlijk, betrouwbaar en integer. Je bent in mijn ogen een zeer kundig en echt medium, met een respectvol hart. Je bent een fijne gesprekspartner en ik hoop dat je nog veel kunt betekenen voor iedere ziel die het nodig heeft. Ik dank en groet jou, met diep respect. Lees alle ervaringen van Margaux.
Mijn ervaring: op bezoek bij een medium Spiritualiteit.
13 thoughts on Mijn ervaring: op bezoek bij een medium. Veel mensen zijn skeptisch over het bezoeken van een medium. Maar erg goed dat je die stap hebt gemaakt. Een betrouwbaar medium kan iemand echt helpen om persoonlijke problemen aan te pakken.
Ervaringen in mijn gastenboek.
Het verleden was zeer juist omschreven of ze erbij was, en er zijn al een aantal dingen uitkomen zoals zij voorspelde. Ik was door verwezen via mijn collega die was ook vol lof over Medium Catrina. Een zeer tevreden klant die zeker weer contact met je gaat opnemen. Medium Catrina je bent een topper.
Ervaringen privé Gerdi Grijmans.
Gerdi, bij deze nogmaals bedankt voor alles, ik heb meer rust dankzij jouw informatie en daar ben ik erg blij mee. Ik was op zoek naar een betrouwbaar medium in Amsterdam. Als snel kwam ik terecht op de website van Gerdi Grijmans.

Contacteer ons